Επικινδυνότητα στη διασταύρωση Καστελίου Δήμου Μοιρών του δρόμου Ηράκλειο-Μοίρες

Αριθμός πρωτ: 811
Ημερομηνία κατάθεσης: 2/11/2006

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
1) ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
2) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΘΕΜΑ: Επικινδυνότητα στη διασταύρωση Καστελίου Δήμου Μοιρών του δρόμου Ηράκλειο-Μοίρες

Με έντονες διαμαρτυρίες αντιδρούν οι κάτοικοι της περιοχής Καστελίου του Δήμου Μοιρών για την επικινδυνότητα του δρόμου, ιδιαίτερα στο σημείο της διασταύρωσης που οδηγεί στο Καστέλι και στα Χουστουλιανά.
Τα θανατηφόρα τροχαία περιστατικά οδηγούν τους κατοίκους σε μια σειρά δράσεων ξεκινώντας ήδη συμβολικά με κλείσιμο του δρόμου της περιοχής, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημά τους.
Η ανάγκη για βελτίωση του οδικού δικτύου στη συγκεκριμένη περιοχή κρίνεται επιτακτική, καθώς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλος.
Επειδή οι αρμόδιοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και να κινητοποιηθούν άμεσα ώστε να υπάρξουν οι αναγκαίες βελτιώσεις του οδικού δικτύου αλλά και να αποτραπούν και άλλα θανατηφόρα τροχαία περιστατικά,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ Οι κ.κ. Υπουργοί:
Αν προτίθενται να δώσουν στους αρμόδιους τις εντολές για να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στη διασταύρωση Καστελίου του Δήμου Μοιρών, του δρόμου Ηράκλειο-Μοίρες, προκειμένου να εξασφαλιστούν όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας για τους οδηγούς και κατοίκους της περιοχής.

Ο Ερωτών Βουλευτής
Μανόλης Σοφ. Στρατάκης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (αρχείο pdf)