Οικονομική ενίσχυση ΚΟΗ


Αριθμός πρωτ: 12481
Ημερομηνία κατάθεσης: 4/7/2006

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ: Οικονομική ενίσχυση ΚΟΗ.

Το πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης που έγινε στο Ηράκλειο και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και από πλευράς οργάνωσης αλλά και απόδοσης, ανέδειξε πολλά προβλήματα αλλά και την ευόδωση των μέχρι σήμερα προσπαθειών.
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου (ΚΟΗ), ως οργανωτής του πρωταθλήματος υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, απέδειξε ότι εκτός του ότι είναι άριστος οργανωτής, ακόμη και Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, έχει να παρουσιάσει ένα πλούσιο έργο σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό.
Αν δεν ληφθεί υπ’ όψη, ότι εδώ και 2,5 χρόνια έχει σταματήσει κάθε μορφής οικονομική ενίσχυση, τότε γίνεται αντιληπτό πια είναι η μεγάλη προσπάθεια αλλά και η συμβολή των εμπλεκομένων στο άθλημα.
Επειδή είναι ανάγκη να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, η οποία αποδίδει καρπούς και η οποιαδήποτε ανάσχεση της μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη νεολαία του Ηρακλείου.
Επειδή οι διοικούντες τον όμιλο με επανειλημμένες αναφορές και αιτήματα ζητούν τουλάχιστον να συνεχιστεί το χρηματοδοτικό πρόγραμμα των παρελθόντων ετών, κάτι που εξάλλου δικαιούνται,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. Υπουργός:
Αν προτίθεται να ενισχύσει οικονομικά τον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου, με τον οποιοδήποτε τρόπο, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει το πραγματικά αξιόλογο έργο που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα.

Ο Ερωτών Βουλευτής
Μανόλης Σοφ. Στρατάκης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (αρχείο pdf)