Αναφορές Μ.Στρατάκη

Ηράκλειο 7/9/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, κ.Μανόλης Σοφ. Στρατάκης, κατέθεσε στη Βουλή για τους αρμόδιους Υπουργούς τις παρακάτω αναφορές:

– Το αίτημα του Δήμου Ηρακλείου για ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων Κνωσού, που θα έχει ως αποτέλεσμα την προστασία και αναβάθμιση του μνημείου, αλλά και τη δημιουργία ενός μοναδικού χώρου πολιτισμού, παγκόσμιας εμβέλειας.
– Τις θέσεις του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου σχετικά με την προστασία των οικογενειακών επιδομάτων των πολύτεκνων οικογενειών.
– Το αίτημα του Νομαρχιακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Ηρακλείου σχετικά με την διαμόρφωση της παραλίας του Καρτερού, ώστε να μπορεί να είναι προσβάσιμη στα ΑμεΑ.
– Τις απόψεις του αιρετού του ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης σχετικά με την κάλυψη των κενών στα σχολεία και τα σχολεία Ειδικής Αγωγής της Κρήτης.
– Τις απόψεις των κατασκευαστών φωτοβολταϊκών πάνελ για ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης του Υπ.Περιβάλλοντος που εμμέσως αποκλείει τις ελληνικές επιχειρήσεις κατασκευών φωτοβολταϊκών πάνελ.
– Τέλος, το αίτημα του Αθλητικού Συλλόγου Παναγιάς Πεδιάδος «Αρκαδία» για κατασκευή πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδό του.