Αναφορές Μ.Στρατάκη 28/6/2010

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, κ.Μανόλης Σοφ. Στρατάκης, κατέθεσε στη Βουλή για τους αρμόδιους Υπουργούς τις παρακάτω αναφορές:
− Το αίτημα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) σχετικά με την παράταση του χρόνου αποπληρωμής, από 3 σε 5 έτη, των δανείων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ).
− Τις απόψεις της Αναπτυξιακής Ηρακλείου σχετικά με την επανεξέταση της υποχρεωτικής ασφάλισης των μελών των Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών στον ΟΑΕΕ.
− Τα αιτήματα του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης σχετικά με τους οικίσκους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Ν.Καζαντζάκης”.
− Το αίτημα του Δήμου Ηρακλείου αλλά και του Συλλόγου Οικιστών εκτός Σχεδίου Πόλης, για “πάγωμα” των προστίμων ανέγερσης και διατήρησης των αυθαίρετων οικοδομών, μέχρι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση του θέματος.
− Τέλος, τις επιστολές του αιρετού του ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης κ.Καψαλάκη σχετικά με τους έγκαιρους διορισμούς των εκπαιδευτικών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2010-2011 αλλά και για την κάλυψη των κενών θέσεων Σχολικών Συμβούλων στην Κρήτη.