Αναφορές Μ.Στρατάκη

Ηράκλειο 23/7/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, κ.Μανόλης Σοφ. Στρατάκης, κατέθεσε στη Βουλή για τους αρμόδιους Υπουργούς τις παρακάτω αναφορές:

– Τη Διακήρυξη για την προστασία της Κρητικής Διατροφής που υπογράφουν Πανεπιστημιακοί, ερευνητές του ΤΕΙ Κρήτης και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.
– Τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τη μη συνεργασία των τραπεζών με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
– Το υπόμνημα του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κατά της ιδιωτικοποίησης του ΤΤ και υπερ του δημόσιου χαρακτήρα του.
– Το αίτημα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου σχετικά με την αποδοχή της προσφοράς του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου προς το Υπουργείο Απασχόλησης, που αφορά την υλοποίηση 9 προγραμμάτων κατάρτισης.
– Τα αιτήματα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσεων.
– Τέλος, το αίτημα γονέων για βελτίωση των προϋποθέσεων όσον αφορά τις μεταγραφές των φοιτητών σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.