Ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Νομού Ηρακλείου, Μανόλη Στρατάκη σε ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας (5/9/2007) -2-

06 Σεπτεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Μανόλης Σοφ. Στρατάκης με την κεντρική πολιτική του εκδήλωση που πραγματοποίησε προχθές στην πλατεία Ελευθερίας.

Πλήθος πολιτικών και τοπικών παραγόντων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, στην οποία απηύθυναν ένθερμο χαιρετισμό η Νομάρχης Ηρακλείου κα. Ευαγγελία Σχοιναράκη και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης.

Δύο μέρες μετά την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Α. Παπανδρέου στον ίδιο χώρο, ο κ. Στρατάκης πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σε όγκο συγκέντρωση και κάλεσε τους πολίτες σε συστράτευση για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που έρχονται.

Το μεγάλο πλήθος των συγκεντρωμένων που παρακολούθησε την ομιλία του κ. Στρατάκη, τον οποίο προλόγισε η δημοσιογράφος κα. Νέλλη Κατσαμά, απέδειξε την έμπρακτη συμπαράσταση και στήριξή του στον κ. Στρατάκη στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση.

Ο κ. Στρατάκης παρουσίασε την αρνητική κατάσταση της οικονομίας τα τριάμισι χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ., καθώς και τις οδυνηρές επιπτώσεις των επιλογών της σε όλο το φάσμα των πολιτικών που ακολουθεί.

Για την αναστροφή της καταστροφικής πορείας, το ΠΑΣΟΚ έχει υιοθετήσει συγκεκριμένες δεσμεύσεις, στο πλαίσιο του κυβερνητικού του προγράμματος για την πορεία προς τη Νέα Αλλαγή, τις οποίες ο κ. Στρατάκης ανέλυσε διεξοδικά.

Ο κ. Στρατάκης ζήτησε την ψήφο όλων των κατοίκων του Νομού, γιατί όπως δήλωσε νιώθει τη δύναμη και έχει αποκτήσει την πείρα και τη γνώση να υπηρετήσει τους πολίτες και τον τόπο αλλά και να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, αναλαμβάνοντας και προσωπική δέσμευση, για την υλοποίηση του οράματος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος για μια δίκαιη κοινωνία σε μια δυνατή Ελλάδα.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους παρευρισκομένους για συστράτευσή τους στον αγώνα της νίκης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου.