Ομιλίες Μ.Στρατάκη το τριήμερο 27-29/3/2009

Ηράκλειο 30/3/2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 3 ανοιχτές συζητήσεις με τον βουλευτή Ηρακλείου Μανόλη Σοφ. Στρατάκη στην Ελιά Πεδιάδος, το Λιμένα Χερσονήσου και τις Άνω Ασίτες, από την Παρασκευή μέχρι Κυριακή.
Οι συγκεντρωθέντες άκουσαν με προσοχή την ανάλυση του κ.Στρατάκη για την ήττα της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας αλλά και τις επιπτώσεις της ασκούμενης στη χώρα μας πολιτικής τα τελευταία 5 χρόνια με τις γνωστές σε όλους συνέπειες.
Ο κ.Στρατάκης ανέπτυξε, ακόμη, τους πέντε στόχους του ΠΑΣΟΚ (Ελληνική φωνή με αξιώσεις, Πράσινη Ανάπτυξη, Παιδεία και Πολιτισμός, Κράτος Πρόνοιας, Παραγωγικό και Ευνομούμενο Κράτος), οι οποίοι είναι παράλληλα και δεσμεύσεις προς την κοινωνία, με εγγυητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.
Στις γόνιμες συζητήσεις που ακολούθησαν, οι παρευρεθέντες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε και δημιουργεί η σημερινή κυβέρνηση, ενώ ο κ.Στρατάκης τους κάλεσε να ενεργοποιηθούν και να εκφράσουν την απαίτησή τους για παγίωση της κοινωνικής συνοχής και αλλαγή σκηνικού αρχίζοντας από τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.
Τέλος, τόνισε ότι όπως έχει επισημάνει και ο Γ.Παπανδρέου, θα κριθούμε στην πράξη γιατί θα πορευτούμε με συνέπεια, σε αντίθεση με όσα έπραξε και πράττει ο κ.Καραμανλής, ο οποίος άλλα έλεγε και άλλα έκανε και κάνει, πιστός στη νεοφιλελεύθερη νεοσυντηρητική αντίληψη του ίδιου και της παράταξής του.