Ανάγκη κάλυψης κενών θέσεων του ΚΕΠ Μοιρών

Αριθμός πρωτ: 8603
Ημερομηνία κατάθεσης: 21/10/2008

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: Ανάγκη κάλυψης κενών θέσεων του ΚΕΠ Μοιρών.

Ο Δήμος Μοιρών με επιστολή του καθιστά σαφής τους λόγους για τους οποίους είναι επιβεβλημένη η κάλυψη των κενών θέσεων που υπάρχουν στο ΚΕΠ σήμερα.
Επειδή πρόκειται για ένα ΚΕΠ το οποίο καλείται να λειτουργήσει μόνο με δυο υπαλλήλους, τη στιγμή που για την εύρυθμη λειτουργία του απαιτείται η πρωινή βάρδια να έχει τρεις υπαλλήλους και η απογευματινή δυο.
Επειδή και τα Σάββατα υπάρχουν πολλοί πολίτες και από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι θέλουν να εξυπηρετηθούν από το ΚΕΠ, λόγω του ότι η Μοίρες είναι το εμπορικό κέντρο της περιοχής και οι πολίτες συνδυάζουν τις αγορές τους με την εξυπηρέτηση τους.
Επειδή το ΚΕΠ Μοιρών εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους των Μοιρών αλλά και της ευρύτερης περιοχής και για το λόγο αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη κάλυψης των κενών θέσεων που υπάρχουν, προς εξυπηρέτηση των πολιτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ
Ο κ.Υπουργός
Αν προτίθεται και πότε να κάνει δεκτό το αίτημα του Δήμου Μοιρών για να εγκριθούν στο ΚΕΠ Μοιρών δυο θέσεις σύμβασης έργου κατηγορίας ΠΕ, έως ότου ολοκληρωθεί η προκήρυξη, η οποία είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να καλύψει οριστικά τις δυο θέσεις κατηγορίας ΠΕ.

Ο Ερωτών Βουλευτής

Μανόλης Σοφ. Στρατάκης