Διάψευση των υποσχέσεων της Κυβέρνησης για ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Μοιρών

Αριθμός πρωτ: 9122
Ημερομηνία κατάθεσης: 26/3/2008

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
2) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ: Διάψευση των υποσχέσεων της Κυβέρνησης για ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Μοιρών.

Στη συζήτηση της Ερώτησής μου στη Βουλή, στα τέλη Νοεμβρίου του 2005 για το θέμα του Κλειστού Γυμναστηρίου στις Μοίρες, ο τότε αρμόδιος Υφυπουργός Πολιτισμού δεσμεύτηκε ότι «μέσα στη χρονιά η οποία σε λίγο θα ξεκινήσει (2006), θα το ολοκληρώσουμε και θα πάμε παρέα να κάνουμε τα εγκαίνια».
Έκτοτε έχουν περάσει 2,5 χρόνια, χωρίς να έχει υπάρξει καμία εξέλιξη, με κίνδυνο να καταστραφούν και όσα έχουν κατασκευαστεί.
Επειδή, παρά τις επανειλημμένες Ερωτήσεις μου για την αδράνειά και την προφανή έλλειψη βούλησης για διάθεση των απαιτούμενων πιστώσεων για την ολοκλήρωση του έργου, η Κυβέρνηση αδιαφορεί,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ
Οι κ.κ. Υπουργοί:
Εάν προτίθενται να διαθέσουν τα αναγκαία κονδύλια προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες κατασκευής του έργου του Κλειστού Γυμναστηρίου στις Μοίρες, αφού πρόκειται για ένα έργο για το οποίο είχαν εξασφαλιστεί τα κονδύλια για την κατασκευή του από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ενώ η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. όχι μόνο δεν έχει τη βούληση να το πραγματοποιήσει, αλλά λέει και προφανέστατα ψέματα στο λαό της περιοχής.

Ο Ερωτών Βουλευτής

Μανόλης Σοφ. Στρατάκης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ