Κοσμοσυρροή για τον Μανόλη Στρατάκη στην Πλατεία Ελευθερίας

Ηράκλειο, 1/10/09

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα.
Κοσμοσυρροή για τον Μανόλη Στρατάκη στην Πλατεία Ελευθερίας.

Κοσμοσυρροή την Τετάρτη το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ, για τον υποψήφιο βουλευτή Μανόλη Στρατάκη, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ηρακλείου που για 2 συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις επιλέγει την κεντρική πλατεία του Ηρακλείου για να πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία.
Τον κ.Στρατάκη προλόγισαν η Νομάρχης Ηρακλείου κα Σχοιναράκη και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κος Κουράκης, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για την πορεία και το έργο του, αλλά και την δύναμη προοπτικής που πηγάζει από την υποψηφιότητά του για το νομό Ηρακλείου.
Στην πλατεία Ελευθερίας παραβρέθηκαν πολλοί Δήμαρχοι του νομού Ηρακλείου, Πρόεδροι Οργανισμών και φορέων, καθώς και πάρα πολλοί πολίτες.
Ο κος Στρατάκης στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε όλους για τη μαζική συμμετοχή τους στην πλατεία Ελευθερίας, επεσήμανε ότι: «τολμήσαμε την ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας για να ακούσουν το λόγο του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο οι φίλοι αλλά όλοι οι πολίτες».
Στη συνέχεια, και αφού ανέδειξε την αποτυχία των πολιτικών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 5 χρόνια, οι οποίες έχουν καταδικάσει το Ηράκλειο σε παρακμή, μετάφερε στους παρευρισκομένους μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «το ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με τη ΝΔ, προωθεί ένα προοδευτικό πρότυπο διακυβέρνησης, θέτοντας στο επίκεντρο την ανάπτυξη που θα βασίζεται στην πράσινη οικονομία, την ποιότητα στην παιδεία, την ανασυγκρότηση του κράτους, ενός κράτους στην υπηρεσία όλων των πολιτών».
Σε προσωπικό επίπεδο, ο κ. Στρατάκης ζήτησε την ψήφο των Ηρακλειωτών, ώστε να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά, με ανιδιοτέλεια, στο δρόμο του αγώνα που ξεκίνησε μαζί με τους πολίτες.