Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του Μ.Στρατάκη στο Γάζι

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συζήτηση που ακολούθησε της ομιλίας του βουλευτή Ηρακλείου, Μανόλη Σοφ. Στρατάκη, σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Γαζίου, χθες, στην αίθουσα του Δημ.Συμβουλίου.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Γαζίου, κ.Μαρκογιαννάκης, ο Γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Γαζίου κ.Μαρκατάτος, τα μέλη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, κ.Κλινάκης και κ.Βολανάκη, το μέλος της Π.Ε ΠΑΣΟΚ Κρήτης κ.Γιρβαλάκη, καθώς και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και πολλά μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Η ομιλία του κ.Στρατάκη επικεντρώθηκε στην επικαιρότητα και τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, με την περιρρέουσα σκανδαλολογία και τη συγκάληψη της αλήθειας από την κυβέρνηση.
Ανέπτυξε, επίσης, τις εναλλακτικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Έλληνες πολίτες και τόνισε ότι ο σκοπός αυτών των ομιλιών-συζητήσεων είναι η ενεργοποίηση των πολιτών και η δημιουργία πολλαπλασιαστών που θα μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν τις απόψεις και τις προτάσεις του κόμματος σε ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο.