Με επιτυχία η ομιλία του Μ.Στρατάκη στους Ηρακλειώτες της Αττικής (18/9/2009)

Ηράκλειο, 20/9/2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία είχε η ομιλία που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Athens Imperial στην Αθήνα, την Παρασκευή 18/9, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Μανόλης Σοφ. Στρατάκης.

Τον κ. Στρατάκη τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες Ηρακλειώτες της Αττικής, οι οποίοι προσήλθαν μαζικά στην εκδήλωση. Μετά τη θερμή προσφώνησή του από το γνωστό δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω και ευρωπαϊκών δικαστηρίων κ. Πέτρο Μηλιαράκη, ο κ. Στρατάκης τόνισε στην ομιλία του τους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.

Με αυτό τον τρόπο, ανέδειξε τις προοδευτικές θέσεις του Κινήματος και τη δέσμευσή του για επαναφορά του τόπου σε τροχιά ανάπτυξης, μετά τις καταστροφικές πολιτικές που ακολούθησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο κ. Στρατάκης ζήτησε την ψήφο των Ηρακλειωτών ώστε να συνεχίσει, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία του, ακόμη πιο δυναμικά, με γνώμονα το συμφέρον του λαού του Ηρακλείου.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, ο κ. Στρατάκης δέχτηκε τις Ερωτήσεις των παρισταμένων, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις σε πολλά ζητήματα και τοπικά θέματα, για την επίλυση των οποίων δεσμεύτηκε να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις.