Με επιτυχία η ομιλία του Μ.Στρατάκη στο Αρκαλοχώρι

Ηράκλειο 2/12/08

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 1/12, η ανοιχτή συζήτηση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αρκαλοχωρίου, με ομιλητή τον βουλευτή Ηρακλείου κ.Μανόλη Σοφ. Στρατάκη.

Ο κ. Στρατάκης ανέλυσε διεξοδικά την πολιτική συγκυρία και τις εξελίξεις στα ζητήματα της διεθνούς κρίσης και έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις σε όλα τα θέματα που τέθηκαν από τους πολίτες, αναλύοντας ταυτόχρονα την ιδεολογική ήττα της συντηρητικής αντίληψης που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία και την ανάδειξη της προοδευτικής προγραμματικής πρότασης του ΠΑΣΟΚ που αναδεικνύεται ως η αποτελεσματικότερη εναλλακτική λύση στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.

Τα αγροτικά προβλήματα, το αυξημένο κόστος παραγωγής και οι μειωμένες τιμές των αγροτικών προϊόντων που οδηγούν σε συρρίκνωση των εισοδημάτων των αγροτών και όχι μόνον, αναλύθηκαν από τον κ.Στρατάκη σε βαθμό που οι πολίτες να συνειδητοποιήσουν τις λανθασμένες και καταστροφικές, εκ του αποτελέσματος, πολιτικές της κυβέρνησης την τελευταία 5ετία.

Ο βουλευτής ζήτησε την ενεργοποίηση και συστράτευση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, με βάση το συμφέρον τους, όχι μόνο για την επίλυση των προβλημάτων αλλά και για τη διαμόρφωση μιας άλλης αντίληψης που θα κάνει κυρίαρχες τις προοδευτικές απόψεις στην κοινωνία γιατί μόνο έτσι θα υπάρξουν ουσιαστικές ανατροπές, αλλαγή του πολιτικού σκηνικού καθώς και διαμόρφωση κλίματος αισιοδοξίας και θετικής προοπτικής για την κοινωνία.