Με επιτυχία οι ομιλίες-ανοιχτές συζητήσεις με τον Μ.Στρατάκη από 9-14/4/2009

Ηράκλειο 15/4/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 4 ομιλίες-ανοιχτές συζητήσεις με τον βουλευτή Ηρακλείου Μανόλη Σοφ. Στρατάκη σε Νέα Αλικαρνασσό, Ποταμιές, Πύργο Αστερουσίων και Κρουσώνα από την Πέμπτη μέχρι και την Μ.Δευτέρα (9-14/4/09).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συγκεντρωθέντες εστίασαν την προσοχή τους στην τοποθέτηση του κ.Στρατάκη για την ήττα της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας αλλά και τις επιπτώσεις των ασκούμενων στη χώρα μας πολιτικών τα τελευταία 5 χρόνια με τις γνωστές σε όλους συνέπειες.

Ο κ.Στρατάκης ανέπτυξε, ακόμη, τους πέντε στόχους του ΠΑΣΟΚ (Ελληνική φωνή με αξιώσεις, Πράσινη Ανάπτυξη, Παιδεία και Πολιτισμός, Κράτος Πρόνοιας, Παραγωγικό και Δίκαιο Κράτος), οι οποίοι είναι παράλληλα και δεσμεύσεις προς την κοινωνία, με εγγυητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Στις γόνιμες συζητήσεις που ακολούθησαν, οι παρευρεθέντες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε και δημιουργεί σε όλους η σημερινή κυβέρνηση, ενώ ο κ.Στρατάκης τους κάλεσε να ενεργοποιηθούν και να εκφράσουν την απαίτησή τους για κατάκτηση μιας νέας κοινωνικής συνοχής που θα διασφαλίζει την ασφαλή συμβίωση των πολιτών και θα κάνει κυρίαρχες τις προοδευτικές απόψεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με πρώτη κερδισμένη μάχη τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Τέλος, τόνισε ότι όπως έχει επισημάνει και ο Γ.Παπανδρέου, θα κριθούμε στην πράξη γιατί θα πορευτούμε με συνέπεια, σε αντίθεση με όσα έπραξε και πράττει ο κ.Καραμανλής, ο οποίος άλλα έλεγε και άλλα έκανε και κάνει, πιστός στη νεοφιλελεύθερη νεοσυντηρητική αντίληψη του ίδιου και των Golden Boys της παράταξής του.