Ομιλία Μανόλη Στρατάκη σε ανοιχτή εκδήλωση της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Αγίας Βαρβάρας (11/7/2008)

O βουλευτής Ηρακλείου, Μανόλης Σοφ. Στρατάκης, συμμετείχε ως αναπληρωτής Γραμματέας του ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης, χθες Παρασκευή, στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ένα από τα θέματα της οποίας αφορούσε το υδάτινο δυναμικό της χώρας και το βράδυ συμμετείχε σε ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση στην Αγια Βαρβάρα με παρόντα τα μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, κ.Τιτομιχελάκη-Μπέρκη, κ.Φανουράκη και κ.Βολανάκη, καθώς και τον Γραμματέα κ.Πελεκανάκη και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Αγίας Βαρβάρας, στην οποία έγινε εκτενής αναφορά στην πολιτική επικαιρότητα και στη συνέχεια ακολούθησε γόνιμη συζήτηση για τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική ύπαιθρος και ο αγροτικός κόσμος.

Ο βουλευτής ανέλυσε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τον αγροτικό τομέα και ανέδειξε την εναλλακτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ στη δήθεν ξενόφερτη και αναπόφευκτη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που δημιουργεί η διακυβέρνηση της ΝΔ.

Τη Δευτέρα το βράδυ (20:30) ο κ.Στρατάκης θα μιλήσει σε προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση στο Γάζι στην αίθουσα του Δημ.Συμβουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ