Ομιλία Μανόλη Στρατάκη στον Προφήτη Ηλία

Την αδιαφορία της κυβέρνησης για την περιοχή τους, εξέφρασαν οι κάτοικοι που παραυρέθηκαν στην ανοιχτή συζήτηση της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Δήμου Τεμένους, που πραγματοποιήθηκε χθες (18/7/08) στον Προφήτη Ηλία, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Ηρακλείου κ.Μανόλη Σοφ. Στρατάκη.
Η συζήτηση ήταν χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί στην ύπαιθρο του νομού Ηρακλείου και της αγανάκτησης που νοιώθουν οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία για τη στάση της κυβέρνησης της ΝΔ, αφού οι προεκλογικές υποσχέσεις της όχι μόνο δεν υλοποιήθηκαν για να βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά έγιναν και γίνονται τα ακριβώς αντίθετα, με αποτέλεσμα να χειροτερεύει καθημερινά.
Το αγροτικό εισόδημα μειώθηκε, το κόστος παραγωγής αυξήθηκε και οι αγρότες νοιώθουν εγκαταλελειμμένοι.
Στον διάλογο που ακολούθησε, τέθηκαν επίσης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες από την έλλειψη έργων υποδομής, τις κρατήσεις των επιδοτήσεων, την αναγκαιότητα για νέα αναμπέλωση καθώς και τα προβλήματα παραβατικότητας στην περιοχή και την ανάγκη αστυνόμευσής της, ενώ επεσήμαναν και την παρέμβαση του βουλευτή στη Βουλή για ίδρυση Αστυνομικού Σταθμού στον Προφήτη Ηλια.
Ο βουλευτής θα συνεχίσει τις ομιλίες-συζητήσεις στα πλαίσια του προγραμματισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου, τη Δευτέρα 21/7 και ώρα 20:30 στα Καμίνια (πλατεία Αγ.Βαρβάρας).