Ομιλία Μ.Στρατάκη σε εκδήλωση της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κρουσώνα


Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Την δυσαρέσκεια τους για τις εξελίξεις, όπως αυτές προδιαγράφονται εξαιτίας των πολιτικών επιλογών και των αποφάσεων της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή αλλά και των οικονομικών αδιεξόδων που δημιουργεί, εξέφρασαν οι πολίτες του Κρουσσώνα που συμμετείχαν προχθές στην πετυχημένη μαζική εκδήλωση που είχε οργανώσει η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ με ομιλητή τον Βουλευτή Ηρακλείου Μανόλη Σοφ. Στρατάκη.

Ο κ. Στρατάκης επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση κλείνει τον κύκλο της και η κυριαρχία της προοδευτικής αντίληψης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανατροπή και επικράτηση των δυνάμεων που μπορούν και θέλουν να κάνουν πράξη την εναλλακτική πρόταση όπως την έχει οραματιστεί το ΠΑΣΟΚ προς όφελος των πολιτών και της χώρας.
Τα πρώτα δείγματα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές επιβεβαιώνουν αυτή την τάση και ο κ. Στρατάκης ζήτησε τη συμμετοχή όλων για να γίνει κυρίαρχη.
Ο Βουλευτής θα συνεχίσει τον κύκλο των ανοιχτών συζητήσεων, στα πλαίσια του προγραμματισμού της ΝΕ Ηρακλείου, την Πέμπτη 4/9 στις 20:30 στον Πύργο Μονοφατσίου.