Ομιλία Μ.Στρατάκη στην ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κεντρικών Συνοικιών Δήμου Ηρακλείου (Μασταμπάς) για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ηράκλειο, 2-11-2010

Μ.Στρατάκης: “Ζητάμε τη θετική ψήφο των πολιτών. Με την αποχή δίνουμε σε άλλους το δικαίωμα να αποφασίζουν για μας”.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική ενημέρωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κεντρικών Συνοικιών στον Μασταμπά, από το βουλευτή Ηρακλείου κ.Μανόλη Στρατάκη.
Ο κ.Στρατάκης επεσήμανε ότι σε αυτές τις εκλογές οι υποψήφιοι συνδυασμοί που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ σε Περιφέρειες και Δήμους, πρέπει να στηριχθούν με τη θετική ψήφο των πολιτών, καθώς η αποχή και η αδιαφορία δίνει το δικαίωμα στους υπόλοιπους να αποφασίζουν για λογαριασμό τους.
Σε ό,τι αφορά στις ενστάσεις της κοινωνίας για το μνημόνιο και τις συνέπειες που έχει στην καθημερινότητα των πολιτών, ο κ.Στρατάκης υπογράμμισε ότι το μνημόνιο δεν είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ αλλά απόρροια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, με βασικότερες αυτές που αλλάζουν τη δομή του κράτους, όπως είναι ο «Καλλικράτης».
Μετά την ομιλία του κ.Στρατάκη ακολούθησε περιοδεία στην περιοχή του Μασταμπά και του Ατσαλένιου με κλιμάκιο της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, συνοδευόμενο από υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.