Ομιλίες Μ.Στρατάκη 15-18/5/09

Ηράκλειο 18/5/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι ανοιχτές ομιλίες-συζητήσεις του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Μανόλη Σοφ. Στρατάκη, στη Μυρτιά, τις Γκαγκάλες και τις Αρχάνες, το τριήμερο 15-18/5, στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών ενόψει των Ευρωεκλογών στις 7 Ιουνίου.

Η συμμετοχή του κόσμου και ο προβληματισμός που αναπτύσσεται προδιαγράφει τη μαζική προσέλευση στις κάλπες αλλά και το νικηφόρο αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, αναδεικνύοντας την δυναμική του ΠΑΣΟΚ για αλλαγή πορείας στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ.Στρατάκης επεσήμανε τη σημασία της ψήφου στις Ευρωεκλογές, καθώς με την ψήφο στο ΠΑΣΟΚ οι πολίτες: ενισχύουν τη διεκδικητική δύναμη και τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δίνουν ισχυρό μήνυμα αλλαγής στη χώρα μας, ενδυναμώνουν την προοδευτική στροφή της Ευρώπης και διασφαλίζουν μία ισχυρή Σοσιαλιστική πλειοψηφία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο βουλευτής θα συνεχίσει τις περιοδείες και τις ανοιχτές ομιλίες-συζητήσεις και γι’αυτό, την Τρίτη 19/5, θα μιλήσει στο Μεταξοχώρι (καφ.Χαιρέτη, ώρα 8:00).