Πετυχημένες οι ανοιχτές ομιλίες-συζητήσεις με τον Μ.Στρατάκη 22-24/5/2009

Ηράκλειο 25/5/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πετυχημένες ήταν οι ανοιχτές ομιλίες-συζητήσεις που πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, κ.Μανόλης Σοφ. Στρατάκης, το τριήμερο 22-24/5, σε Αγ.Μύρωνα, Τυμπάκι, Δαφνές, Μελέσες, Αλάγνι και Αστρίτσι, στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών ενόψει των Ευρωεκλογών στις 7 Ιουνίου.

Η συμμετοχή του κόσμου και ο προβληματισμός που αναπτύσσεται προδιαγράφει τη μαζική προσέλευση στις κάλπες αλλά και το νικηφόρο αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, αναδεικνύοντας την δυναμική του ΠΑΣΟΚ για αλλαγή πορείας στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ.Στρατάκης επεσήμανε τη σημασία της ψήφου στις Ευρωεκλογές, καθώς με την ψήφο στο ΠΑΣΟΚ οι πολίτες: ενισχύουν τη διεκδικητική δύναμη και τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δίνουν ισχυρό μήνυμα αλλαγής στη χώρα μας, ενδυναμώνουν την προοδευτική στροφή της Ευρώπης και διασφαλίζουν μία ισχυρή Σοσιαλιστική πλειοψηφία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο βουλευτής θα συνεχίσει τις περιοδείες και τις ανοιχτές ομιλίες-συζητήσεις τις επόμενες ημέρες ως εξής:

Την Τρίτη θα περιοδεύσει και θα έχει συναντήσεις στα χωριά Μαγαρικάρι (7:00μμ, καφ.Μαυρογιαννάκη), Γρηγοριά (8:00μμ, καφ.Φραγκιαδάκη) και Καμάρες (9:00μμ-καφ.Σαριδάκη Κ.), την Τετάρτη στον Μασταμπά (ομιλία στην ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κεντρικών Συνοικιών, 8:00μμ), την Πέμπτη στα χωριά Πιτσίδια, Καμηλάρι, Σίβας, Πετροκεφάλι, Πόμπια και την Παρασκευή στο Καστέλλι Μοιρών (6:30μμ), Γαλιά (7:30μμ), Μοίρες (8:30μμ-καφ.Ζαχαριουδάκη Γ., έναντι Εθνικής Τράπεζας).