Συμπλήρωση 6 πρώτων ανοιχτών συζητήσεων με τον Μ.Στρατάκη

Πέμπτη 26/3/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτες ανοιχτές συζητήσεις, με τον βουλευτή Ηρακλείου κ.Μανόλη Σοφ. Στρατάκη, στα πλαίσια του δεύτερου κύκλου περιοδειών που οργανώνει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου σε συνεργασία με τις Τοπικές Οργανώσεις του νομού.

Ο κ.Στρατάκης μίλησε σε 6 ανοιχτές συζητήσεις σε Προφήτη Ηλία, Γάζι, Καστέλλι, Αμιρά Βιάννου, Καμίνια και Αγία Βαρβάρα και η συμμετοχή του κόσμου ήταν χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία.

Στις τοποθετήσεις του ο κ.Στρατάκης ανέλυσε την ήττα της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που είμαστε μέσα στη δίνη της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης.

Επεσήμανε, ακόμη, την ανάγκη για ενεργοποίηση όλων των πολιτών για κοινή συστράτευση ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος των πολλών, εξυπηρετώντας τους πολύ λίγους και το κεφάλαιο.

Ανέδειξε τους πέντε στόχους του ΠΑΣΟΚ ως αυριανή κυβέρνηση (Ελληνική φωνή με αξιώσεις, Πράσινη Ανάπτυξη, Παιδεία και Πολιτισμός, Κράτος Πρόνοιας, Παραγωγικό και Ευνομούμενο Κράτος), οι οποίοι είναι παράλληλα και δεσμεύσεις προς την κοινωνία, με εγγυητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ.Στρατάκης κάλεσε όλους τους πολίτες να ενεργοποιηθούν και να εκφράσουν την απαίτησή τους για παγίωση της κοινωνικής συνοχής με πρώτη ευκαιρία τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, ενώ τόνισε ότι, όπως έχει επισημάνει και ο Γ.Παπανδρέου, θα κριθούμε στην πράξη γιατί θα πορευτούμε με συνέπεια, σε αντίθεση με όσα έπραξε και πράττει ο κ.Καραμανλής, ο οποίος άλλα έλεγε και άλλα έκανε και κάνει.