10 αναφορές κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Ηρακλείου Μ.Στρατάκης (28/11/2009)

Ηράκλειο, 28/11/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, κ.Μανόλης Σοφ. Στρατάκης, κατάθεσε συνολικά 10 αναφορές προς τα αρμόδια Υπουργεία, σχετικά με θέματα που απασχολούν τοπικούς φορείς.
Συγκεκριμένα κατέθεσε,

Προς την Υπουργό Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων:
1) Αναφορά με την οποία η Γενική Συνέλευση των μαθητών του Εσπερινού Γυμνασίου Τυμπακίου ζητά την κάλυψη των κενών θέσεων καθηγητών στο σχολείο τους.

2) Αναφορά σχετικά με τα αιτήματα και τις προτάσεις του Συλλόγου Αναπληρωτών Ωρομίσθιων Καθηγητών Μουσικών Κρήτης.

3) Αναφορά σχετικά με τα αιτήματα του Συλλόγου Καθηγητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου.

4) Αναφορά σχετικά με τα αιτήματα των γονέων των αθλητών-μαθητών του Τμήματος Αθλητικής Διευκόλυνσης Γυμνασίου και του Ειδικού Τμήματος Αθλητικής Διευκόλυνσης Λυκείου (ΤΑΔ-ΕΤΑΔ) Ηρακλείου.

Προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας:

5) Αναφορά με το ψήφισμα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών για τριετή παράταση καταβολής των δόσεων δανείων που έχουν συναφθεί από επιχειρήσεις των νησιωτικών περιοχών.

6) Αναφορά με την οποία ο Δήμος Κόφινα ζητά την καθημερινή λειτουργία της Εθνικής Τράπεζας στο Ασήμι.

7) Αναφορά με την οποία η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ηρακλείου (ΕΦΕΕΗ) ζητά την παράτση της ημερομηνίας επεξεργασίας των στοιχειών του Ε9 μέχρι την 31/12/2009.

8 ) Προς τους Υπουργούς Υποδομών και Περιβάλλοντος, αναφορά με την οποία η Περιβαλλοντική Οργάνωση ΦΟΙΝΙΞ ζητά την τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων αιολικών πάρκων για την προστασία της ορνιθοπανίδας.

9) Προς την Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφορά με τις επισημάνεις της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης ΦΟΙΝΙΞ για τις περιοχές NATURA αλλά και τη χωροθέτηση των ανεμογεννητριών.

10) Τέλος, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αναφορά με τα αιτήματα και τις θέσεις της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ηράκλεια Πρωτοβουλία» του Δήμου Ηρακλείου.