8 Αναφορές στη Βουλή από τον Μ.Στρατάκη

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, κ.Μανόλης Σοφ. Στρατάκης, κατέθεσε στη Βουλή για τους αρμόδιους Υπουργούς τις παρακάτω αναφορές:

– Το αίτημα του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου για τη πλήρωση των κενών θέσεων του Κέντρου Υγείας και ιδιαίτερα του Αγροτικού Ιατρείου Σκινιά, θέση που παραμένει κενή για δύο χρόνια.
– Τα αιτήματα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και του Σωματείου Ειδών Λαϊκής Τέχνης Ηρακλείου-Λασιθίου ο “Δαίδαλος” για τη λειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου.
– Τις προτάσεις του Τοπικού Συλλόγου Εργαζομένων ΥΠΑ στον αερολιμένα Ηρακλείου, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για το Νέο Αεροδρόμιο στο Καστέλλι Ηρακλείου Κρήτης.
– Το αίτημα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) ώστε τα κενά ρυμουλκούμενα οχήματα να θεωρούνται φορτία με δυνατότητα μεταφοράς από διαφορετικά οχήματα.
– Το αίτημα του αιρετού ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης για στήριξη του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης.
– Τα αιτήματα του Σωματείου Ειδών Λαϊκής Τέχνης Ηρακλείου-Λασιθίου ο “Δαίδαλος” για στήριξη της Λαϊκής Τέχνης.
– Τη διαμαρτυρία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου για τη καθυστέρηση στη διαδικασία απογραφής του κοινωνικού τουρισμού και του επιδόματος ενοικίου και
– Τη διαμαρτυρία-καταγγελία διαδίκου για τη μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης από το Εφετείο Κρήτης.