Στήριξη Μ.Στρατάκη στο αίτημα του Αθλητικού Ομίλου Καμινίων για παραχώρηση έκτασης 5 στρ. στην περιοχή Λίντο, ιδιοκτησίας ΕΡΤ, με σκοπό τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων

Αναφορά προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ.Μανόλης Στρατάκης, σχετικά με το αίτημα του Αθλητικού Ομίλου Καμινίων (ΑΟΚ) για παραχώρηση, έναντι συμβολικού αντιτίμου, πέντε (5) στρεμμάτων σε οικόπεδο, ιδιοκτησίας ΕΡΤ, στην περιοχή Λίντο στην Αμμουδάρα για τη στέγαση του ερασιτεχνικού σωματείου.
Όπως αναφέρει, ο ΑΟΚ μετά από πολύ ψάξιμο προέβει σε αυτή την κίνηση, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλοι χώροι που να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία αθλήτικών εγκαταστάσεων.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα δημιουργηθούν, θα εξυπηρετούν όχι μόνο τις ανάγκες του ΑΟΚ αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Ο κ.Στρατάκης επισημαίνει ότι με την παραχώρηση του χώρου από την ΕΡΤ, θα πραγματοποιηθούν τα όνειρα πολλών παιδιών ώστε να μπορούν να αθλούνται ελεύθερα χωρίς εμπόδια και κινδύνους.